BasisMedia Hjemmeside

BasisMedia – Danmarks bedste pris

Ny hjemmeside, hurtigt og billigt.

En BasisMedia firma hjemmeside er for dig der allerede har indhold og logo, men som ikke ønsker at sætte sig ind i alt det tekniske i forbindelse med en hjemmeside. Vi klarer alt opsætning af din nye hjemmeside og hoster det hele gratis i 6 måneder. Herefter koster det kun 19 Kr. pr. måneden i hosting og er uden binding.

Inklusive .dk domæne

Vi indkøber dit domæne og betaler det første år. Har du allrede et domæne kan vi bruge det og så får du naturligvis vores normale domæne omkostning i rabat.

Gratis hosting og gratis support

Fra den dag din nye hjemmeside går i luften, er der 6 måneders gratis hosting og 3 månederes gratis support med i prisen.

Inklusive alle standard grafiske elementer

Du skal ikke betale ekstra for ikoner og stock fotos. Det klarer vi.

Ingen regning før du er tilfreds

Vi sender først en regning når din hjemmeside er færdig og du er tilfreds. På den måde sikrer vi at vi kun har glade og tilfredse kunder.

Det er nemt at komme igang

Det er hverken dyrt eller besværligt at få din firma hjemmeside op at køre. Faktisk er de fleste af vores kunder igang inden for få uger efter at have taget kontakt og hvis du allerede har styr på dit indhold, så lover vi at levere inden for 5 hverdage fra vi modtager materiale og accept af tilbud.

Ring til Mikkel

Det tager typisk ikke mere end et par minutter at få snak om hvilke ønsker og behov din virksomhed har til en ny hjemmeside, herfra kommer du fra samtalen med en klar beskrivelse af hvad næste trin er (ofte modtager du et tilbud samme dag).

Send os dit indhold

Efter accept af tilbuddet og så snart vi modtager dit inhold, så kan vi gå igang med at opbygge dit website. Bare rolig, du behøver ikke at have styr på alt dit indhold inden vi går igang, vi kan tage det hen ad vejen.

Feedback og Godkendelse

Typisk er du i løbet af en uge i stand til at få fremvist din nye hjemmeside. Det er her du skal pege på de ting du gerne så var anderledes. Så retter vi til indtil du er tilfreds og så går vi i luften.

Alt inklusive

Når du handler med os så er det uden skjulte gebyrer og binding. Vi leverer altid en komplet løsning der passer til din forretning. Derfor er alle vores løsninger altid inklusive alt nedenstående.

SEO Optimering

Vi søgemaskine optimerer naturligvis hele løsningen efter best-in-class pricippet.

Kontakt Formular

Vi sikrer gode kontakt muligheder for dine kunder via bl.a. moderne formularer.

Hjemmeside statistik

Vi sørger for at du kan se alt om dine besøgende på din hjemmeside via Google Analytics.

Sikkerhedspakke

Alle websites vi hoster kører med sikkerhedspakker der sikrer en hurtig og sikker hjemmeside. Med daglig backup naturligvis.

Integration med Sociale Medier

Vi sørger for at dit website hænger sammen med din tilstedeværelse på de sociale medier.

Funktionelle Moduler

Slider, portfolie, referencer, grafiske moduler og så videre. Vi søger for at dit website har alle de funktionelle moduler du har brug for.

Kom i gang for kun 9.495 Kr.

Udfyld formularen nedenfor eller ring på telefon 28 18 98 92 og modtag et uforpligtende tilbud.