StandardMedia Hjemmeside

StandardMedia – Alt inklusive

Ny hjemmeside, alt inklusive.

En StandardMedia firma hjemmeside er for dig der ikke har en hjemmeside eller trænger til at få lavet hele din nuværende hjemmeside om. Vi sørger for det hele, lige fra at få registreret et domæne til dig, udarbejde logo og opbygning af hele websitet med alle tekster.

Alt sammen sker i tæt samarbejde med dig, hvor vi starter med at finde frem til hvilke behov netop din virksomhed har og løbende sørger vi for, at din nye hjemmeside lever på til forventningerne.

Naturligvis hoster vi det hele gratis i 6 måneder. Herefter koster det kun 29 Kr. pr. måneden i hosting og er uden binding. Og så får du selvfølgelig alt fra BasisMedia med i prisen.

Udarbejdelse af virksomhedslogo

Vores grafiker laver et logo til din forretning, den process vil du typisk opleve som lidt langtrukken men det er vigtigt at din virksomhed får det helt rigtige logo. Det er nemlig fundamentet i meget af dit websites identitet.

Oprettelse og Design af Facebook side

Vi opretter og opsætter din virksomhed på Facebook, det forbinder vi med dit website og hjælper dig med hvordan du kan håndtere at have en virksomhedsside på facebook.

Ingen regning før du er tilfreds

Vi sender først en regning når din hjemmeside er færdig og du er tilfreds. På den måde sikrer vi at vi kun har glade og tilfredse kunder.

Tekstforfatning står vi for

Vi levere tekstforfatning til din løsning, naturligvis baseret på input fra dig og hvis du har dine egne tekster kan vi naturligvis både bruge dem og/eller tager udgangspunkt i dem. På den måde sikrer vi god søgemaskine optimering.

Integration af Nyhedsbrevsmodul

Vi sørger for at du kan opsamle e-mails fra kunder og besøgende via verdens mest brugte Nyhedsbrevssystem. Og vi skal nok hjælpe med at få dig sat ind i hvordan du bruger det.

Det er nemt at komme igang

Det er hverken dyrt eller besværligt at få din firma hjemmeside op at køre. Faktisk er de fleste af vores kunder i gang inden for få måneder efter at have taget kontakt og hvis du allerede har styr på ønsker til dit indhold, så lover vi at levere inden for 30 hverdage fra vi modtager materiale og accept af tilbud.

Ring til Mikkel

Det tager typisk ikke mere end et par minutter at få snak om hvilke ønsker og behov din virksomhed har til en ny hjemmeside, herfra kommer du fra samtalen med en klar beskrivelse af hvad næste trin er (ofte modtager du et tilbud samme dag).

Løbende dialog omkring indhold

Efter accept af tilbuddet går vi igang med at udarbejde logo og opbygge websitet. Naturligvis har vi haft en længere snak om hvilken slags indhold din virksomhed har brug for er på Jeres firma hjemmeside og du/I kan følge med undervejs.

Feedback og Godkendelse

Typisk er du i løbet af en uge i stand til at få fremvist din nye hjemmeside. Det er her du skal pege på de ting du gerne så var anderledes. Så retter vi til indtil du er tilfreds og så går vi i luften.

Alt inklusive

Når du handler med os så er det uden skjulte gebyrer og binding. Vi leverer altid en komplet løsning der passer til din forretning. Derfor er alle vores løsninger altid inklusive alt nedenstående.

SEO Optimering

Vi søgemaskine optimerer naturligvis hele løsningen efter best-in-class pricippet.

Kontakt Formular

Vi sikrer gode kontakt muligheder for dine kunder via bl.a. moderne formularer.

Hjemmside statistik

Vi søger for at du kan se alt om dine besøgende på din hjemmeside via Google Analytics.

Sikkerhedspakke

Alle websites vi hoster kører med sikkerhedspakker der sikrer en hurtig og sikker hjemmeside. Med daglig backup naturligvis.

Integration med Sociale Medier

Vi sørger for at dit website hænger sammen med din tilstedeværelse på de sociale medier.

Funktionelle Moduler

Slider, portfolie, referencer, grafiske moduler og så videre. Vi søger for at dit website har alle de funktionelle moduler du har brug for.

Kom i gang for kun 19.495 Kr.

Udfyld formularen nedenfor eller ring på telefon 28 18 98 92 og modtag et uforpligtende tilbud.