TotalMedia Webshop

TotalMedia – Webshop til din virksomhed

Webshop klar til handel.

En TotalMedia webshop pakken for dig der har et ønske om at åbne en digital e-handelsbutik. Vi sørger for det hele, lige fra at få registreret et domæne til dig, udarbejde logo og opbygning af hele din shop og oprette op til 50 produkter. Hvis du ikke har nogle produkt billeder, så kan vi endda komme forbi og hjælpe dig med at få taget dem.

Alt sammen sker naturligvis i tæt samarbejde med dig, hvor vi starter med at finde frem til hvilke behov netop din shop forventes at have og løbende sørger vi for, at din nye webshop lever op til forventningerne.

Naturligvis hoster vi det hele gratis i 6 måneder. Herefter koster det kun 39 Kr. pr. måneden i hosting og er uden binding. Og så får du selvfølgelig alt fra både BasisMedia og StandardMedia  med i prisen.

Komplet webshop

Vi har god erfaring i at opbygge webshops i WooCommerce og Prestashop, to af de mest populære shops på verdensplan. Det betyder at der er adgang til god integration til tredjemands tjenester.

Gratis oprettelse af op til 50 produkter

Vi opretter dine produkter så din shop er klar til brug og vi sørger for at du får en grundig introduktion til din nye online butik, så du er selvkørende fremover.

Ingen regning før du er tilfreds

Vi sender først en regning når din webshop er færdig og du er tilfreds. På den måde sikrer vi at vi kun har glade og tilfredse kunder.

Integration af Betalingsmodul

Det er naturligvis vigtigt at du kan tage imod betaling, så vi kan integrere alle Danske betalings indløsere i vores webshop løsninger. Har du ikke en indløsningsaftale hjælper vi dig selvfølgelig med at få en sådanne.

Opsætning af online kampagner

Vi er gode til AdWords og Facebook markedsføring, så vi hjælper dig gerne med at komme i gang. Både teknisk og indholdsmæssigt. Ingen trafik betyder jo ingen salg. Så vi hjælper dig med at sælge.

Det er nemt at komme igang

Det er hverken dyrt eller besværligt at få din firma hjemmeside op at køre. Faktisk er de fleste af vores kunder i gang inden for få måneder efter at have taget kontakt og hvis du allerede har styr på ønsker til dit indhold, så lover vi at levere inden for 30 hverdage fra vi modtager materiale og accept af tilbud.

Ring til Mikkel

Det tager typisk ikke mere end et par minutter at få snak om hvilke ønsker og behov din virksomhed har til en ny hjemmeside, herfra kommer du fra samtalen med en klar beskrivelse af hvad næste trin er (ofte modtager du et tilbud samme dag).

Løbende dialog omkring indhold

Efter accept af tilbuddet går vi igang med at udarbejde logo og opbygge websitet. Naturligvis har vi haft en længere snak om hvilken slags indhold din virksomhed har brug for er på Jeres firma hjemmeside og du/I kan følge med undervejs.

Feedback og Godkendelse

Typisk er du i løbet af en uge i stand til at få fremvist din nye hjemmeside. Det er her du skal pege på de ting du gerne så var anderledes. Så retter vi til indtil du er tilfreds og så går vi i luften.

Alt inklusive

Når du handler med os så er det uden skjulte gebyrer og binding. Vi leverer altid en komplet løsning der passer til din forretning. Derfor er alle vores løsninger altid inklusive alt nedenstående.

SEO Optimering

Vi søgemaskine optimerer naturligvis hele løsningen efter best-in-class pricippet.

Kontakt Formular

Vi sikrer gode kontakt muligheder for dine kunder via bl.a. moderne formularer.

Hjemmside statistik

Vi søger for at du kan se alt om dine besøgende på din hjemmeside via Google Analytics.

Sikkerhedspakke

Alle websites vi hoster kører med sikkerhedspakker der sikrer en hurtig og sikker hjemmeside. Med daglig backup naturligvis.

Integration med Sociale Medier

Vi sørger for at dit website hænger sammen med din tilstedeværelse på de sociale medier.

Funktionelle Moduler

Slider, portfolie, referencer, grafiske moduler og så videre. Vi søger for at dit website har alle de funktionelle moduler du har brug for.

Kom i gang fra kun 29.495 Kr.

Udfyld formularen nedenfor eller ring på telefon 28 18 98 92 og modtag et uforpligtende tilbud.